Kjell Ole vant Tromsøsjakken suverent

Narviks evigunge Kjell Ole Kristensen var tilbake i god gammel form og vant suverent Tromsøsjakken 2010. Han vant som kjent også årets utgave av Rallarsjakken, og han har dermed lagt bak seg ett av sine bedre år når det gjelder regionale turneringer. Kjell Ole kunne tillate seg en remis i avslutningsrunden etter fire strake seire. Halvpoenget bak fulgte Tromsøs turneringsveteran Pål Røyset,som kun avga poeng mot den suverene vinner. Harstads nye stjerneskudd, Peter Flermoen, hadde muligheten til å komme à jour med Kjell Ole med seier innbyrdes i siste runde,men måtte i stedet nøye seg med 3.plass. I B-klassen var det total Tromsø-dominans, med Jon Machlik som suveren vinner med 4.5 poeng.Han avga kun et halvpoeng til toeren Steinar Leite,som han lå likt med før siste runde. 3.plassen gikk til Endre Machlik. De to Machlik-brødrene kunne dermed tilsammen innkassere tilsammen ca. 140 ratingpoeng(!), og pengepremiene selvsagt. Fullstendige resultatlister her.