Sjakkurs for voksne!

8. november 2015
By
Tromsø Sjakklubb har gleden av å invitere til sjakkurs for våre voksne medlemmer! Det har over lengre tid vært etterspørsel etter et slikt tilbud og endelig er det på plass!

I første omgang vil tilbudet gjelde 4 kvelder på denne siden av nyttår, og  deretter blir det 8 nye kvelder utpå vinteren 2016.

Målgruppe for kurset er ferske klubbspillere og etablerte klubbspillere som vil utforske og lære mer. Nivået ved oppstart vil være omtrent for gruppe B og C-spillere.

Instruktør før jul er Christian Grundekjøn (Øverst til høyre i bildet). Christian har bred erfaring med sjakkundervisning gjennom blant annet 3 år som prosjektleder for «Sjakk i Skolen» i Troms, sjakkundervisning for lærere samt flere års erfaring med privatundervisning. Morsomt er det også å skyte inn at Christian i følge han selv har lært det aller meste han kan om sjakk fra folkene i det flotte sjakkmiljøet i Tromsø. Temaer for kurset er ikke fullstendig fastsatt, men her følger en foreløpig plan:

-Spillets faser, altså åpninger, midtspill og sluttspill (teori, prinsipper og praksis, vi begynner fra omtrent «scratch»)
-Oppgaver, løses i grupper
-Å søke initiativet. Teori og praktiske øvelser.
-Kursdeltakernes ønsketemaer?
NB: temaene er omfattende og baserer seg på videreføring etter jul med tanke på tid til rådighet.
Hold av følgende tidspunkter i kalenderen:
Tirsdag 10.november 19.45-21.15
Tirsdag 17.november 19.45-21.15
Tirsdag 24. november 19.45-21.15
Torsdag 26.november 17.00-18.15 (før klubbkveld og Klubbmesterskapet i lynsjakk)
Alle kvelder er vi i våre lokaler på Skihuset.
Møt opp uforpliktende og finn ut om dette er noe for deg!
Kurset på totalt 24 timer (12 kvelder) koster kun 500 kroner for medlemmer i klubben.
Ikke medlemmer kan delta, for 1000 kroner.
Spørsmål om kurset – ta kontakt med Christian på e-post: christian.sjakkiskolen(krøllalfa)gmail.com eller på telefon: 97512990

Velkommen! 

Tromsø Sjakklubb på Facebook