Bymesterskapet ruller videre til runde 4

SI morgen er det klart for 4.runde i Bymesterskapet. GM Turov er ikke overraskende den eneste med full pott i klasse A så langt. Han slo en av de antatt hvasseste konkurrentene, Jon Kristian med hvit i 3.runde. Halvpoenget bak følger unge og lovende Christian, som tok en meget sterk mesterskalp da han beseiret Trond med sort. Frode og John J spilte begge sitt første parti i turneringa, og sågar mot hverandre, og det var førstnevnte som stakk av med helpoenget. Også artig å registrere gamle travere tilbake i manesjen, eksemplifisert ved Gunnar og ikke minst John( Reibo) som vant hver sin comebackseier. Sistnevnte har forøvrig ikke vært i klubben siden 90-tallet! Hele 15 bord i øverste klasse er imponerende. Full resultatliste så langt
I B-klassen ble det spilt kun en runde denne gangen pga. betenkningstiden 60 30 ( dette vil også bli betenkningstiden i morgen). Isak ledet før denne runden, men måtte strekke våpen med hvit mot Kristian. Dermed benyttet Isak sjansen til å overta førersetet med et halvpoen etter sin hvitseier mot Jon. I alt 10 stykker deltok. Også her legger vi merke til en gammel traver, nemlig Asmund, som spilte aktivt i klubben på slutten av 90-tallet, og også han fikk seg en seier. Full resultatliste her.
40 personer deltok tilsammen i de to klassene, noe som er helt fabelaktig 🙂 Vi satser på fullt hus og stormende jubel ( nesten) på Mack i morra kveld. Rundestart 18.30.