Velkommen til Bymesterskapet i Cafesjakk 2017

7. mai 2017
By

Denne vinteren har det vært Cafesjakk på Prelaten alle første lørdager hver måned. I juni er det NNM, så sommerstengt – så neste lørdag vi sees her er 2. september. Foto: Jan S. Berglund

Nå har alle sjansen til å bli Tromsøs Bymester i Cafesjakk. Turneringa er rett rundt hjørnet, og vil avholdes på det nyåpnede Plan 3 på Veitasentret midt i byen.

Turneringa er åpen for alle, og vi oppfordrer spesielt de som ellers ikke spiller klubbsjakk til å komme å være med på 2-3 timers uhøytidelig cafesjakk – der arrangementet pågår i en sosial og avslappende atmosfære. Beste spiller uten klubbtilhørighet vil bli premiert.

(På bildet ser vi forøvrig et nobelt gjeng som trener på Cafesjakk på Prelaten. Der møtes de som vil til uorganisert og trivelig cafe-sjakk den første lørdagen hver måned). 

Her er turneringas detaljer:

Tidspunkt:
20. mai klokka 13:00 – cirka 16:00

Spillested:
Veitasentret, Plan 3

Turneringsform:
11 runder Lynsjakk 5 2

Startkontingent :
100 kroner, betales på stedet

Premier:
Det deles ut premier til beste spiller, beste spiller uten klubbtilhørighet, beste spiller under 1000 i rating, og sikkert flere …

Premier er eksempelvis:
Gratis medlemskap i sjakklubben, 300 kroner, glede, 500 kroner, 1000 kroner, billig underholdning, og muligens andre overraskelser.

Hvem kan spille?
Dette er en turnering som er åpen for alle

Påmelding:
Ved oppmøte 30 minutter før, eller via Turneringsservice

Ved spørsmål vedrørende turneringa:
simsim64@gmail.com eller ring Jan S. Berglund 99279489

Tromsø Sjakklubb på Facebook