Nettbutikken er åpnet

23. januar 2017
By
  1. For å forenkle driften av Tromsø Sjakklubb har vi opprettet nettbutikk! Hva? Har kommersialiseringen av sjakken nå tatt helt overhånd? Hva blir det neste? Aksjeselskap? Børsnotering??? Frykt ei! Produktene vi selger i butikken er vår kjernevirksomhet, nemlig først og fremst medlemskap. I butikken tilbyr vi i utgangspunktet tre medlemskapprodukter – alle for ett år:
  • Standard (1500,-)
  • Rabattert, hvis du er støttemedlem, ufør, arbeidsledig, student eller junior som ikke er medlem i TSKU (750,-)
  • TSK-medlemskap for de som allerede er TSKU-medlem (500,-)

Hvis du ikke har vært medlem av klubb før kan du også bruke rabattkoden «ny-i-klubb» som gir deg 50% rabatt på ovenfornevnte priser. Og hvis du venter til høsten med å melde deg inn får du halv pris på alle produktene for medlemskap ut året.

Videre tilbyr klubben en annen kjernevirksomhet, nemlig kurs. Thomas Robertsen og Sven Wisløff «Sjakkfantomet» Nilssen tilbyr kurs denne våren for de som allerede kan litt sjakk. Vi har også satt opp nybegynnerkurs med Simon Steinnes som kursholder. Disse kan du også kjøpe i nettbutikken.

Foretrukket betalingsmåte er Paypal. Husk at du ikke trenger å opprette konto hos Paypal for å betale med dem. Hvis du ikke har eller ikke vil opprette Paypalkonto, kan du fremdeles bruke kredittkort i betalingsløsningen deres.

Det er også åpent for å betale via god gammeldags bankoverføring – men vi ser helst du du benytter Paypal…

Tromsø Sjakklubb på Facebook