Støtt sjakken i Tromsø ved å kjøpe sjakklodd!

29. mai 2017
By

Tredjepremien i sjakklotteriet – sjakkbrett og DGT-klokke i et samlet sett!

 

Tromsø Sjakklubbs Ungdom – TSKU – er verdt å støtte. Uten dem ville ikke Tromsø Sjakklubb vært den samme og klubben ville ikke hatt økonomisk slagkraft til å spille på lag med ungdomsklubben slik at store ting som Landsturneringa og leie av klubblokaler har kommet i orden. Når TSKU nå har kun en uke til av sjakklotteriet sitt – foreslår jeg at du slår på stortromma – kjøper noen lodd – og vinner deg et sjakkbrett om du er heldig!

Kjøpe lodd gjør du på nett. Les bare videre eller gå til http://sjakklotteriet.no. Selv har jeg kjøpt meg mer enn en håndfull lodd nå, og Ulv lurer i bakgrunnen og vil gjerne kjøpe noen han også. Støtt sjakklivet i Tromsø du også da vel – løp og kjøp!

Lotterisjef Ole Kristian Valvåg forteller at premiene er kjøpt inn, og etter å ha stilt de opp på kjøkkenbordet og sendt over dette bildet fristet han undertegnede til å vippse ytterligere 200 kroner til 95259 for å sikre seg enda noen lodd.

Ole Kristian forteller også at sjakklotteriet har fått sin egen hjemmeside – http://sjakklotteriet.no og at ambisjonen er å nasjonalt etablere sjakklotteriet vårt som ja – Sjakklotteriet.

 

PS: Det er bare Vippse beløpet til 95259 – ett lodd koster kr. 50. FRIST: Mandag 5. juni klokka 12:00.

 

Slik ser premiene i Sjakklotteriet ut!

Tromsø Sjakklubb på Facebook