Jan Roksvold vant Oktoberlyn i klubben!

4. oktober 2013
By

S

I Oktoberlynsjakken i kveld var det svært jevnt, og flere spillere vekslet om å ha ledelsen i løpet av de 12 rundene turneringen varte. Jan hadde en god spurt på slutten og kappet målsnøret omtrent likt med veteranen Jan S. Berglund – begge på 9 av 12. Jan hadde imidlertid møtt best motstand og vant med 1 kvalitetspoeng. På tredjeplass kom Jon Kr. Røyset med 8,5. Totalt var det 24 spillere med i turneringa i kveld.

Jan Roksvold (bildet)  er rask på labben og  har en utpreget taktisk stil.
Det blir ikke mye remispartier når han spiller lynsjakk.

Neste torsdag er det igjen langsjakk – og det er 6 runder igjen i turneringene. Fremdeles kan du bli med og hevde deg i turneringa – siden vi deler ut 0,5 poeng til deg på de kveldene du ikke kan komme.  Her er stå så langt i de to klassene vi har:
Klubbmesterskapet klasse A (Starter klokken 19:00)
Klubbmesterskapet klasse B (Starter klokken 18:00)

Rekruttering av nye medlemmer!?
Klubben har etter hvert fått mange medlemmer, men vi er selvsagt på jakt etter ennå flere. Etter at vi har fått mange voksne uerfarne sjakkspillere har vi faktisk også fått et godt miljø for ytterlig rekruttering av voksne med begrenset sjakkerfaring fra før. Tromsø Sjakklubb har per nå 75 aktive sjakkspillere i klubben – og er Norges femte største klubb. Foran oss på lista per i dag er OSS 131, Stavanger 102, Nordstrand 93 og Bergens 81. Skal vi alle sammen ta et krafttak på rekrutteringssiden og nærme oss hundre – vi også 🙂 ? Førstegangs medlemmer i klubben betaler jo bare 25 prosent av den ordinære kontingenten  – så det er jo i tillegg til at det er artig, også billig å bli med!

Herved utlyses det derfor en liten konkurranse!
Den som verver flest medlemmer i klubben denne høsten får selv gratis medlemskap neste år!!

Tromsø Sjakklubb på Facebook