Jon Kristian er årets klubbmester

Jon Kr. Røyset (Foto: Sven Wisløff-Nilsen)

I siste runde i klubbmesterskapet sist torsdag var det ren finale mellom Jon Kristian Røyset og Jan Sigmund Berglund, og det viste seg at Jon Kristian trakk det lengste strået.

Turneringen gikk i år over 7 runder, og man kunne stryke de to dårligste resultatene. Jon Kristian begynte dårlig med å tape de to første rundene, men vant så de 5 neste og var dermed den eneste som sto med 5 seire til slutt.

Jon Kristian har blitt klubbmester tre ganger tidligere, men forrige gang var så langt tilbake som i 1998! På andre plass kom Trond Romsdal med ett tap og to remiser, og på tredje plass Øyvind Pedersen med to tap og en remis, på kvalitet foran Jan Sigmund Berglund.

Fullstendige resultatlister (de to ekstrarundene som er med, er for å få Turneringsservice til å kompensere for de to dårligste resultatene).