Bare femte runde igjen i KM for lag – alt kan skje

Narvik vant 2 1/2 – 1 1/2 og er kretsmesterskapet med full pott 10 lagpoeng. Gratulerer! Tromsø 3 (Monika, Frank, Jan og Jarle) tok en flott sølvplass og sikrer dermed Tromsø plass ved NNM. Narvik 3 tok bronsen og gir dermed Narvik to plasser ved NNM. Imponerende av de to tredjelag. Tromsø 2 og 1 kom på 4. og 5. plassene, og må konstatere at det ble for mange poengtap underveis. Både Jarle og Regine scoret 5 av 5 mot god motstand. Narviks Andreas Larsen greide det samme.
Oppdatering kl. 15.40 (ved Simon P. Jessen).
Øyvind bringer raskt Tromsø 1 foran 1-0 mot Narvik 1. Jarle bringer Tromsø 3 foran 1-0 mot Sortland 1 og har dermed scoret 5 av 5! og blir klubbens toppscorer. Super flott!! Narvik 3 leder 1 1/2-1/2 mot Harstad 2 og er kanskje på vei mot en imponerende topplassering?

Narvik 1 leder med to lagpoeng og tre individuelle poeng, og det betyr at Tromsø 1 må vinne 4-0 i siste runde for å ta førsteplassen direkte. 3,5-0,5 fører trolig til stikkamp. Skulle Tromsø 1 tape, eller bare klare uavgjort vil de trolig bli forbikjørt av et av de fire lagene som halser etter på 5 poeng. I verste fall kan alle Tromsølagene havne utenfor pallen – de magiske plassene som kvalifiserer til NNM-finale. I beste fall får vi med to lag.

5,0

Her er reglementet som forteller hvem som er kvalifisert til NNM for lag i Tromsø 22-24. februar:

NORD-NORGE-SERIEN / NORD-NORSK MESTERSKAP FOR KLUBBLAG
13.1.
Nord-Norge-serien består av klubber innen sone 4.

13.2 1. divisjon består
av inntil 6 lag. Kvalifisert til å delta er kretsmestrene i de tre nordligste
kretsene. I tillegg kvalifiserer nr 1, 2 og 3 året før et ekstra lag fra
kretsmesterskapet i sin krets. Dersom kvalifiserte lag fra kretsen ikke stiller,
går plassen videre til neste lag i kretsmesterskapet. Dersom det ikke finnes lag