Dobbelt Tromsø i KM for Lag

31. januar 2011
By

Etter siste trekk var spilt sto det klart at TSK 1 og 2 sett seg på de to øveste plassene med hhv 9 og 8 matchpoeng. TSK1 slo Narvik1 med 2 1/2 – 1 1/2 mens TSK2 vant mot TSK3. Harstad kom på 3. plass med 7 matchpoeng og er dermed kvalifisert til NNM for lag sammen med 2 Tromsølag. Narvik1 kom på 4. plass som det laget med 6 matchpoeng

som fikk flest brettpoeng. 4. plassen gir kvalifisering til NNM for Lag om ikke Helgeland og Salten stiller med et lag i år heller.

Gårsdagens overraskelseslag, TSK3, hadde monradguden imot seg og møtte dessverre både TSK1 og 2 idag og måtte som ventet ned i begge matcher. Det var dog kun utfallet av et tidnødsdrama på 1. bordet som avgjorde at det ble 3-1 til TSK2 og ikke 2-2 som hadde gitt begge lag 7 matchpoeng og 3. og 4. plassen idet TSK4 (MAchlik gange 4) slo Narvik2.

TSK’s innsats var her i en klasse for seg. Vi stilte med 7 av ialt 14 lag (takk til Harstad for å finne en reserve til TSK7 i siste liten)

De fire øverste TSK-lag satte til sammen kun 1 matchpoeng til mot lag fra andre klubber. Tap til et av de fire øverste TSK-lag kom kun mot sterkere TSK-lag! TSK3 slo både Narvik1 og 3, og TSK4 slo Narvik2 og Harstad2. TSK1 vant over Narvik1 og Sortland1 og spilte 2-2 mot Harstad1

I tillegg til 27 spillere i voksenturneringen hadde TSKU også fire 3-mannslag i barneturneringen, så ialt 39 Tromsø-sjakkspillere spilte i Harstad denne helgen!

Alt ialt kan jeg som Sportslig leder kun være veldig tilfreds og stolt av klubbens prestasjoner her. At man kan tillate seg å være skuffet over at vi kun får to og ikke tre lag videre til NNM er jo bra!

Takk til alle spillere og medrejsende for en særs bra start på Lagsesongen vår 2011.

http://tournamentservice.com/standings.aspx?TID=KMforlag2011-HarstadSjakklubb

Tromsø Sjakklubb på Facebook