Kan du være frivillig under sjakk-NM – vi trenger deg!

13. juni 2016
By

Lena og Chris
Lyst å være frivillig med disse to trivelige folkene – ta kontakt med Lena eller Christian!
Foto: Kollasj basert på Anikkens flotte bilder for TSK

Landsturneringen i sjakk er årets høydepunkt for sjakkfolket i Norge. I år er det Tromsø Sjakklubb som arrangerer Norgesmesterskapet i sjakk fra 9. til 16.juli på Tromstun skole i en stor, fin hall. Vi får besøk av rundt 400 sjakkentusiaster fra hele landet og mange har med seg familie eller venner. Vi er nå på utkikk etter både den sjakkinteressere, som kan hjelpe til, og deg som bare har lyst til å være med for å være vertskap for denne begivenheten!

For å ta best mulig vare på våre gjester vil vi tilby en kantine som serverer varm mat, rundstykker, kaffe og kaker hver dag. I tillegg vil vi ha et sekretariat som har oversikt over det meste, fra påmelding til sidearrangementene til viktige tidspunkter osv.

Det dreier seg om vakter tidlig, eller sent, på dagen og som varer i mellom 3,5 – 5 timer, og lenger hvis du ønsker det. De som stiller opp som frivillig får selvsagt måltider og kaffe hos oss! 🙂 Vil du være med og arrangere et flott og minnerikt NM i Tromsø?

Ta kontakt med Lena(kantine) på epost: lykkeson@gmail.com eller Christian(sekretariat) på e-post: christian.sjakkiskolen@gmail.com og meld din interesse!

Tromsø Sjakklubb på Facebook