Landsturneringa er over, siste reisebrev

Beate har sendt oss et siste reisebrev fra Landsturneringa i Oslo

Da er vi ferdige med årets Landsturnering. Det ble dessverre ikke pall-plass på noen av våre spillere. Benjamin A. ble nr. 5. i Junior med 5,5 poeng. Et godkjent resultat i en jevn klasse – selv om målet nok var medalje.

Monica tapte dagens parti mot vinneren av Kadett-klassen og havnet på 6. plass. 6,0 poeng på 8 runder og ratingprestasjon på 1689 er veldig bra. Edit gjorde det også godt med 5,0 poeng og 10.plass. Monika og Edit: vi håper det er første og siste gang dere prioriterer bort 1. runde i ei Landsturnering!

Det sies at årets Miniputtklasse er blant de sterkeste noensinne. Her ble Endre nr. 5 med 6,5 poeng. Regine og Elise S.J. fikk begge 5,5 poeng og havnet på hhv. 9. og 11. plass. Helene endte på 16. plass og 5,0 poeng.

Både Lasse og Martin kom på 15. plass i sine klasser og spesielt Martin hentet hjem mange ratingspoeng.

Selv om det ikke holdt helt inn, så er vi med i toppen i flere av de aldersbestemte klassene. Og alle jentene har jo gjort det veldig bra. Her må og nevnes at Elise S.J. ble nr. 2 i klasse 5 i lyn-sjakk. Også de yngste guttene, hvorav 2 var debutanter, har all grunn til å være fornøyd med både spilling og poeng.

Blant spillerne i ”voksen-klassene” har det vært en del opp og ned, men artig lell.

Espen har ikke vært helt i slaget og har gjort for mange feil til at det ble noe å skrive hjem om. Han endte på 12. plass og beholder ratinga si, men er ikke fornøyd.

Totalt sett ble det ei uttelling på ca. 48% – greit nok det. Blant miniputtene scoret de 52%, så det lover godt!

Inntrykket er at alle har hatt noen trivelige dager i Oslo. Utenom de obligatoriske sjakk-partiene har det blitt tid til enda mer sjakk i ulike varianter og til mye sosialt. I går kveld var vi 24 Tromsø-væringer på Peppes til avslutnings-pizza.