To runder igjen, reisebrev 3

9. juli 2011
By

Beate Forså har sendt ennå et Reisebrev fra Landsturneringa i Oslo:


Vi nærmer oss slutten på årets Landsturnering og det har naturlig nok vært både opp- og nedturer. Runde 7 var relativt dårlig for Tromsø-gjengen, så hittil ligger vi på en score på 47,5%. Den håper vi skal være over 50 når vi reiser hjem.
Benjamin A. ligger på 3. plass i Junior etter 7 runder og er den eneste på pall-plass. Monica har gjort det sterkt med 5 seire på 6 runder (hun og Edit stilte ikke i første runde pga annet arrangement) og er opp på 5. plass i Kadett. Endre lå lenge godt an, men har nå falt til 6. plass i Miniputt. Martin ligger på en 6. plass i klasse Lilleputt.

Det ser derfor litt vel tøft ut å skulle klare å vinne en av klassene. Vi får håpe på en eller flere på pall-plass etter runde 9 på søndag.

Med såpass mange Tromsø-spillere har det også vært flere interne oppgjør. I runde 7 gikk Monika beseirende ut av kampen mot Lasse.

De siste dagene har vi bl.a. feiret et par bursdager, deltatt på fotballturnering, mingla med hytte-naboer og spilt NM i Lynsjakk. Gratulerer til Benjamin A. med bronse-medalje i Lyn!

Trykker man på bildet av Tromsøgjengen vil man komme til del 2 i Beates fotoalbum fra turneringa.

Tags: , , , ,

Tromsø Sjakklubb på Facebook