De eldste er eldst!

5. september 2010
By

To gråhårede menn fra Hammerfest har gjort seg bemerket på de to første klubbkveldene, og har vunnet hver sin turnering.

Under velkomstlynsjakken som ble spilt over 15 runder var GM Lorentsen ett poeng dyktigere enn sine argeste rivaler. Geir Magne har vært til og fra i sjakkmiljøet, men i de siste 30 årene finner vi ganske få ratede sjakkpartier. Denne høsten har han tenkt å gjøre comeback. Så langt virker dette vellykket 🙂

Om det var fordi Geir Magne ikke kunne komme til siste klubbkveld, at det var duket for en annen voksen kar fra Hammerfest når vi arrangerte en hurtigsjakkturnering over seks runder får vi aldri vite. Jan Sigmund tok dete hele hjem.

Sist fredag arrangerte forøvrig Tromsø Sjakklubb en «seniorsjakkveld» der vi inviterte gamle klubbmedlemmer til hyggelig samvær i klubbens lokaler. Totalt var vi 9 stk, og spesielt artig var det å se Jørgen Schau Christiansen, Inge Waller Nilsen og Harald Kvanmo blant oss som har frekventert sjakklubben litt oftere. Neste veterantreff skal vi ha fredag 1. oktober. Mange har lovet å komme da. (jsb)

Tags: , , ,

Tromsø Sjakklubb på Facebook