Gunnar til topps i Tromsø sjakklubb med 11 av 12

Det ble rapportert om en fin kveld i Tromsø sjakklubb der folk koste seg med mye interessant lynsjakk

Gunnar Lund var hjemme på høstferie denne uken og tok seg en tur i sjakklubben og forfrisket ved å banke store deler av klubbens bedre lynsjakkspillere. Han feide inn til 11 av 12 mulige – bare Kirill Fedchuk klarte å sette mesteren på plass en gang i løpet av turneringen der en kunne møte hverandre opptil 2 ganger. Gunnar Lund går for tiden på Toppidrettsgymnaset i Telemark, bor i Skien og satser på å bli IM i sjakk i første omgang – så får tiden vise hva som skjer etter det.

Gunnar Lund vinner her mot Torbjørn Valvåg som leder klasse 2 i Høstcupen 2018

Håvard Skagseth smelte til og tok en andreplass med 8.5 av 12. På ærbødig avstand til suverene Gunnar, men en klar toer som dermed rykket opp på førsteplass i Høstcupen i de to gjeveste klassene. Klasse M og klasse 1! På tredjeplass, knepent på kvalitet foran Kirill Fedchuk endte TSKU-lederen Ole Jakob Hegelund med 7.5 av 12. John Joensen tok 5. plassen med 7 poeng. Det var totalt 12 spillere på sjakklubben denne torsdagen (11.10) og turneringen gikk inn i Høstcupen 2018. Der er mye ved det gamle og den største endringen er at Håvard passerte Jan S. som denne gang endte nede på en 8. plass. Vi ser på resultatene i høstcupen.