Tett i teten. Men labert frammøte søndag.

Søndagens Lyn/Hurtig match-NVGP turnering ble avholdt som en bergerturnering da frammøtet ikke gjorde det planlagte cup-system med oppsamling mulig. Mange jevne matcher ble spilt. Simon, John og Christian hhv. vant og tapte en match til hverandre og endte alle på like mange matchpoeng. Simon scoret dog flest brettpoeng unnerveis og det er summen av brett og matchpoeng som teller i Lyn/Hurtig match. John hadde sjansen i siste runde med kravet om 4-0 (5-0) mot Håvard ble ikke uventet ikke innfritt (john vant 2 1/2 – 1 1/2). Våre juniorer begynner i høy grad å bite fra seg også mot mester og 1. klassespillerne i klubben.