Lichess Cup 2 med Håvard Skagseth et hestehode foran Mattias Ugelvik

Håvard Skagseth vant Lichess Cup 2 et par fattige poeng foran Mattias Ugelvik etter en episk fight!

Et bikkjeslagsmål fikk sin avgjørelse – Håvard Skagseth til topp!

Denne ukas Lichess Cup ble et bikkjeslagsmål mellom Håvard Skagseth og Mattias Ugelvik. De kjempet og spilte og spilte og kjempet! De sto skulder mot skulder og det måtte fintelling til for å avgjøre at Håvard Skagseth kom 2 fattige poeng for Mattias i sammendraget! Herlig kamp! Håvard fikk 334 poeng av 360 mulig oppnåelige og slå dermed Ugelviks poengsum på 332 poeng. Ugelvik vant som kjent Lichess Cup 1 – da fikk han 322 poeng så nå har Håvard rekorden for en uke! Håvard er 25 år gammel, mesterspiller i sjakk og trener i TSKU. I flere av oppgjørene har han spilt mot elevene sine og noen av dem som Nikolai og Evsuld har vært så frekke å sette læremesteren sin på plass – men stor sett er Håvard fortsatt sterkest og han bidrar mye til klubblivet i disse dager ved å sette opp turneringer på Lichess og ved å delta. Bra Håvard!

Mattis Ugelvik i hard kamp mot Hallvard Tjelmeland på en sjakkoppvisning i Veitasenteret

Ugelvik på andreplass, Amir Keadana på tredjeplass

Mattias kjempet hardt – deltok i 8 av de 9 spilte turneringene i likhet med Håvard og hadde 6 tellende resultater. Han kom 2 poeng bak og vant altså Lichess Cup 1. Bravo Mattias – du imponerer oss! Amir Keadana bor i Sandnes og bodde i Tromsø under tiden sin på NTG Tromsø der han trente sjakk under Maxim Turov. Nå er Amir tilbake i Rogaland, men han savner oss så mye at han oppsøker turneringene våre og oss – det setter vi pris på! Amir spilte 7 turneringer, tok 320 poeng og kom på en flott tredjeplass!

Amir Keadana tok en flott tredjeplass i Lichess Cup 2

Evsuld og Torbjørn på de neste plassene foran resten av røkla!

Evsuld tok fjerdeplassen foran nesen på Torbjørn Valvåg som spilte 6 tellende turneringer. Evsuld hadde 8 å velge blant og de 6 beste resultatene hans telte med i sammendraget. Evsuld tok 310 poeng, Torbjørn tok 298. Jan S. Berglund ble dermed snytt for 5. plassen med ett fattig poeng – Sjefen fikk 297 poeng på sjetteplass. Anders Aure tok syvendeplass, Inge Simonsen en oppløftende åttendeplass og Nikolai Olsen Wernberg niendeplass mens Steinar Haugan tok en sterk 10. plass – et ubeskrevet blad og en voksen sjakkspiller som bor i Tromsø, men som ikke deltar i det ordinære klubblivet. Way To Go Steinar! Inge Simonsen på 8. plass vant forøvrig hele den kjempestore under 2000 gruppen i Von Doren Blitz hos The Good Knight på søndag – vi gratulerer!

Evsuld liker å spille fra stuebordet hjemme og har tidvis imponert stort under Lichess Cup

Klasse 1 ble vunnet av Amir Keadana foran Evsuld Myagmarsuren

Klasse 1 ble vunnet av Amir under sitt Tromsitt navn på Lichess. Han kjempet hardt med de beste og ble altså nr. 3 overall og nr. 1 i klasse 1. Dermed vinner Amir både en bokpremie og et OL-Krus. De tre klassevinnerne får nemlig en bokpremie til en verdi av 250 kr og toerne og treerne får OL-krus. Evsuld ble nr. 2 i klasse 1 og vil få krus når sjakklubben åpner igjen! Evsuld fikk 327 poeng og kom 2 fattige poeng foran Torbjørn Valvåg på tredjeplass. Vi legger merke til at Anders Aure tok 4. plassen med 311 poeng og at Steinar Haugan tok femteplass.

Torbjørn Valvåg tok tredjeplass i klasse 1 – Torbjørn er variabel, men er kapabel til å vinne turneringer

Birk Sæther Rostand til topps i klasse 2

Klasse 2 ble vunnet av Birk Sæther Rostad som på 5 turneringer fikk 300 poeng – bok venter deg Birk! Kristian Ference Sylthe kom på andreplass med 167 poeng, mens Herman Jakob Haugaa kom på tredjeplass med 158 poeng. Herlige dager – herlig sjakk. Birk er rundt 15 år gammel og elsker sjakk. Han er del av Rostad Sæther familien som alle tre er glad i sjakk og der mor og far fortsatt er sterke nok til å tokte poden når brikkene leker. Det gjør de rett som det er og denne familien spiller ofte hurtigsjakkturneringene våre kl. 18:00. Kanskje noe for deg også?

Birk Sæther Rostad klarte brasene og vant klasse 2

Her er resultatlistene fra Lichess Cup 2 som hadde 50 deltakere – er du med i uka som kommer?

Her er programmet for uka som kommer – Lichess Cup 3 står på tapet!