NMU Fagernes – Rapport 2. dag

21. november 2010
By

Langt mer opplagte unger våknet til en like kald dag – men til noe alle, for alltid, vil ha et forhold til; Oala…

Noe styr, noe mas, noen hjelpende hender til frokostforberedelsene – men alle var klar til avgang til spillelokalet samtidig. Forventningsfulle og kampvillige.

Ellers har dagen bestått av sjakk-mat-sjakk-mat-sjakk-mat-lørdagsgodteri. En lang og god hotellmiddag var likevel kjærkommen for alle TSKU-spillerne. Alle satt faktisk ved langbordet i 90min – tror det var mange personlige rekorder her. “Ja/Nei”-leken og “Farfars-underbukser” satt en spiss på desserten – spør Jon og Endre.

Ny Oala imorgen kl. 07.00 – etterfulgt av utpakking, frokost og husvask før første parti starter kl. 09.00.

Det sportslige: I klasse F har det vært en forrykende dag for Endre og Eline med tre strake seire hver. Helene, Regine og Elise har alle fått inn vinster i dag. En god dag for våre yngste! I klasse E har Kjell-Kristian og Martin G begge gjort en flott innsats og fått med seg to poeng hver hittil. Martin GJ har 3 poeng i klasse D etter en dag med flott innsats.

I Klasse C har det vært en god dag samlet sett hvor både Edit, Jon, Monika og Lasse har sikret helpoeng i dagens partier. Med to av tre poeng må Håvard og Elise sies å ha gjort en sterk poengfangst i klasse B i dag. I klasse A står Christian med 1 seier og to remiser lørdag. Benjamin vant dagens første parti, mens det deretter ble stang ut i to sortpartier. Totalt sett enda en dag med god innsats og nye poeng innkasserte til TSKU.

http://tournamentservice.com/standings.aspx?TID=NMforungdom2010-NorskSjakkforlag

Tags:

Tromsø Sjakklubb på Facebook