Tromsømesterskapet i Sjokksjakk

27. mars 2012
By

Lørdag den 14. april fra kl. 12 avvikles det første individuelle Tromsømesterskap i Sjokksjakk. Turneringen avvikles i samarbeid mellom TSK og TSKU. Sjokksjakk er en pardisiplin hvor brikkene som slås på det ene brett kan settes inn på det andre. Men vi ønsker å utnevne klubbens beste sjokksjakker. Vi avvikler derfor en turnering med 16 spillere som over 15 runder spiller sammen med alle de øvrige spillere en gang og mot alle de andre to ganger. Den som er med å vinne flest matcher blir mesteren.

Innskudd blir 100 kr pr spiller og premiefondet på 1500 kr

TSK har 8 plasser og TSKU har 8 plasser, så dette blir en eksklusiv turnering. Ved overtegning til plassene ka det bli aktuelt med en forutgående kvalifiseringsturnering. Så meld din interesse til simon.p.jessen@uit.no (TSK) eller Hans-Henry.jacobsen@uit.no (TSKU) raskest mulig.

For TSKU sin del vil førstemann til mølla gjelde. De 8 første påmeldte fra TSKU vil få spille denne turneringen. Påmeldingen er bindende.

Etter turneringen spiller vi en NVGP lynturnering og dagen etter en NVGP hurtigturnering, så det blir mye sjakk i Tromsø den første helgen etter påske.

Tags:

Tromsø Sjakklubb på Facebook