Vårsjakk i Nord!

16. mars 2016
By

Ikke mindre enn tre turneringer står i kø her i Nord-Norge når bare påsken og tonnevis med smågodt til 29 kroner kiloet er fortært. Du får med deg 16 partier med klassisk sjakk og 3 partier med hurtigsjakk om du vil. Det er bare å melde seg på!

 

**************

 

Rallarsjakken NGP, Narvik 8-10. april

Først inviteres vi alle til Narvik og Rallarsjakken NGP, som har status som kretsmesterskap individuelt. Denne turneringen er en de gode tradisjonsturneringene, og alltid trivelig å være med i. God motstand får man også! Per nå er det 44 deltakere med Joachim Solberg som ratingfavoritt. Mange av de som ofte deltar savnes ennå på listene, så her blir det flere! Du også?
Påmelding!      I fjor var det 58 deltakere, og Jon Kristian Røyset ble kretsmester.


Her et bilde av Jon Kristian og Sjakk-OL ambassadør Melanie Ohme fra våren 2014. Se forøvrig fin artikkel skrevet av Thomas Robertsen om dette her.

*************

Vårsjakken i Tromsø, 29. april-1. mai

Vårsjakken i Tromsø! Nyopprettet turnering, og en slags oppfølger til Maisjakken som vi i Tromsø arrangerte i 2014. Også her var det Jon Kristian som vant turneringa med 18 deltakere!
Turneringa spilles etter samme system som Tromsøsjakken NGP 2015 som hadde hele 54 deltakere.

I Vårsjakken i Tromsø spiller man på fredagskvelden 3 hurtigsjakkpartier før man på lørdag og søndag følger opp med 4 partier klassisk sjakk. Enn så lenge er det påmeldt et beskjedent antall spillere, men det kommer garantert en strøm med påmeldinger i løpet av tiden som kommer 🙂  Meld dere på!

 

*************


Nord Norsk Mesterskap i Alta, 13-16. mai

Vårens vakreste sjakkeventyr skal i år spilles i pinshelgen i Alta 13-16 mai. Så langt er kun 16 deltakere påmeldt, men selvsagt kommer det mange flere her.
Påmelding!

Det gleder oss å se at Gunnar Berg Hanssen har ambisjoner om henge enda en mesterskapstittel i beltet.
Sist han vant var i 2007. Han vant også i 1993 og i 1998. Se komplett liste over nordnorske mestre.

 

Tromsø Sjakklubb på Facebook