Evsuld til topps i Lichess Cup våren 2024

Evsuld Myagmarsuren ble mester i Lichess Cup 2024

Evsuld til topps på tabellen av Lichess Cup våren 2024

Evsuld vant Lichess Cup med 355 poeng foran IM Mads Vestby-Ellingsen på 355 poeng. Mads vant siste runde og innkasserer 60 poeng for seieren, men overdommer Jan S. Berglund dømte Evsuld foran på flest antall starter ved ellers likt løp. Torbjørn Valvåg tok hjem 324 poeng på tredjeplass, mens Kjell Aanes tok fjerdeplassen foran Tomas Engqvist fra Bodø. I Klasse 1 var det William Ovesen fra Bodø som tok førsteplass foran Øivind Jakobsen og Ihor Sarantsev. Den samme Ihor Sarantsev vant Klasse 2 foran Eirik Lundestad – begge fra Bodø – og Vebjørn Celius Strømme fra Hammerfest. Eirik Lundestad vant Klasse 3 foran Vebjørn og Geirr Alen Rasussen. I Klasse 4 ble det Vebjørn Celius Strømme som toppet klassen foran Geirr Alén Rasmussen og Ken Moe Carstens. Det er nå spilt 12 turneringer og Lichess Cup er ferdigspilt. Det har deltatt 49 spillere i turneringene våre denne våren og tabellen viser resultatene for de beste. De fem vinnerne Evsuld, William, Ihor, Eirik og Vebjørn vil bli kontaktet og få sine premier før sommeren.