Øyvind Pedersen vant klasse 1 i NM

Da har siste konge falt i Sandefjord, og gjengen begir seg enten hjemover eller videre på ferie-tur. For Tromsøspillerne totalt sett ble det ei uttelling på 50%, og det må være godkjent og vel så det.

I Miniputt-klassen hadde vi 7 deltakere – herav 4 debutanter.  Alle har gjort det kjempebra, med minst 3,5 poeng hver. Best av disse ble Benjamin H. som med 6 poeng endte på en sterk 8. plass. Veldig bra! Gratulerer til vår venn André fra Alta som spilte så godt at det ble bronsemedalje!

Våre 4 Lilleputter deltar for første gang i denne klassen og de har møtt god motstand – klassen er veldig sterk. Jentene er vel sånn passe fornøyd med resultatene. Endre fikk 6 poeng og en flott 7. plass.

I Kadett-klassen har Lasse gjort ei flott turnerning og endte på 5,5 poeng og 7. plass.

Øivind Pedersen (Foto: Beate Forså)

Øyvind lå i teten i klasse 1 gjennom hele turnerninga, tok en kjapp remis i siste runde og sikra seieren med 7,5 poeng og ratingprestasjon på 2.132. Gratulerer med førsteplassen!

Benjamin Arvola (Foto: Beate Forså)

I Elite-klassen har Benjamin A. gjennomført ei sterk turnerning og bla. sikra seg en GM-skalp. Det ble til slutt 5 poeng , ratingprestasjon på 2.370 og en flott 8. plass. Espen endte på 4 poeng. Han er ”rusten” etter kun å ha spilt noen få partier i Elite-serien i løpet av det siste året.

Ellers har både Geir og Hans-Henry sikra seg en del ratingpoeng ved å spille seg til 5,5 poeng og hhv. 8. og 11. plass i klasse 3.

Inntrykket er at alle har hatt ei fin turnering i Sandefjord. Det har som vanlig vært både kjempegode partier og en del bukker….. Forholdene har vært gode både for sjakk og for andre aktiviteter. Det har vært grill-kveld, fotball-turnering, Pratelagssjakk,  Laglyn og NM i Lynsjakk – og masse uhøytidelig sjakk-spilling innimellom!  Og nye og gamle venner J

Tromsø hadde flere deltakere med i NM i Lyn-sjakk.  Regine gjorde en flott innsats og ble nr. 2 i klasse 5. Monika kom på delt 5-6. plass i Kadett og Tor-Fredrik kom på delt 4-6. plass i Miniputt.

Og nå har enkelte begynt å planlegge neste års sjakk-ferie på Lillehammer…..