Lynsjakk i Lichess Cup kl. 18:30 på mandag

Jan S. Berglund er klubbleder, æresmedlem og en institusjon i Tromsø sjakklubb
Foto: Anniken Vestby

 

Lynsjakk 10 runder Sveitser på Lichess kl. 18:30 på mandag 13/9 kl. 18:30

 

Lichessturnering 3 2 med 10 runder Sveitser

Du kan delta i en av våre turneringer på mandag 13/9 kl. 18:30. Kom å spille sammen med de beste i Nord-Norge. Kjemp, slå hard fra deg og prøv å bli bedre i våre turneringer. Vi spiller hver mandag og NNM i sjakk går 19.-21. november i år og da må du være i slag! Mye nettspill og taktikkoppgaver på Lichess er de to mest effektive treningsmetodene for å bli bedre. Det første banker rust og gir mengdetrening, det andre skjerper taktikken og blikket ditt. Så kom på Lichess mandag og delta!

 

 

 

Lichess Cup 4 er fin trening før nordnorsken

Så ligger du på sofaen og driver dank med potetgullposen farlig nært og en Netflix-serie på hornhinnen. Nei, nei, nei. Nå er det på høy tid med mental trening. Samle fokus, samle stamina, samle tanken! Trene før nordnorsken, kjempe mot de beste i landsdelen og slå en NNM-mester! Ja, klarer du det? Sist var det flere som tok NNM-skalper, nå er det din tur! Spill godt og sjansen kommer. Denne turneringer er også del av Lichess Cup, den fjerde turneringen hos oss denne høsten der 12 turneringer danner grunnlaget for sluttsummen. Bli med da vel, spill sammen med oss!

 

 

Lichess Cup

Mad Vestby Ellingsen leder Mesterklassen foran Jan S.Berglund og Odd Erling Mikalsen. I klasse 1 er det Kjell Aanes som leder foran Birk Sæther Rostad og Kjell Sjøbrend. I klasse 2 er det Birk Sæther Rostad som leder foran Espen Larsen og Ulf Rokkan. I Klasse 3 er det Ulf Rokkan som leder foran Øyvind Jakobsen og Njål Gunnar Sørensen. I klasse 4 leder Ulf Rokkan foran Njål Gunnar Sørensen og Geir Alén Rasmussen. I klasse 4 leder Njål Gunnar foran Geir Alén med Luic Guegan på tredjeplass. Her er det stort rom for forbedringer og 12 turneringer danner grunnlaget for sluttresultatet der dine 6 beste resultater teller. Se tabell under.

 

 

Lynsjakk 10 runder Sveitser på Lichess kl. 18:30 på mandag 13/9 kl. 18:30

 

Aktuelle lenker: