Favorittene innfrir i Tromsøsjakken

De to første rundene er gjennomført i Tromsøsjakken, som i år mønstrer 25 ivrige sjakkspillere. I A-klassen har forhåndsfavoritten Benjamin Arvola fått en forventet start med to seire mot hhv. Jon Machlik og Johnny Karl Pedersen. Johannes Kvisla har også full pott så langt etter å ha slått turneringsleder Frank Remman og Jarle Jakobsen. Det betyr at Arvola og kvisla møtes i toppoppgjør i 3.runde. To andre favoritter, Erlend Mikalsen og Pål Røyset, er kommet på vinnersporet etter å ha avgitt overraskende remiser mot lavere ratede motstandere i 1. Runde. Ødøn fra Harstad sikret seg en remis mot 600 poeng høyere ratet Erlend. Jan Roksvold sto også for en meget god prestasjon med sin remis mot mesterspiller Pål. Jarle Jakobsen viste i 1.runde at han er i stor framgang, og vant overbevisende mot langt høyere ratet Christian Grundekjøn.
I B-klassen har en av forhåndsfavorittene, Jørun Greibrokk fra Alta, full pott som den eneste så langt. Han skulle i utgangspunktet ikke spille, men stilte opp som oddetallsreserve. Honnør til Alta som stilte med 5 mann i turneringen. Harstad kom også på banen i siste liten, mens Narvikspillerne dessverre glimrer med sitt fravær. Stor takk til enkelte i TSKU ( blant annet leder Halvorsen) som disker opp med god mat i kantina 🙂
3.runde starter klokka 17.00. Foreløpige resultatlister her.