Høstcupen 2020 – Håvard Skagseth vant øverste klasse – 6 ulike vinnere!

Klikk på grafikken for stor versjon

Høstcupen 2020 – klasse mester

I Mesterklassen gikk Håvard Skagseth til topps – han vinner et gavekort hos Sjakkbutikken på 250 kroner. Nikolai Olsen Wernberg og Stein Jensen vinner hver sin OL-kopp for andreplassen og tredjeplassen i denne gruppen – gratulerer. OL-koppene må hentes personlig i Tromsø sjakklubb hos formann Jan S. Berglund. (Stein, du i likhet med de andre som er vinnere utenfor bygrensene får den når dere kommer til Tromsø en dag og gjør krav på koppen 🙂 )

For Tromsøspillerne er det premieutdeling neste torsdag 17/12-2020. Evsuld Myagmarsuren ble en god nr. 4, Mats Bergvoll ble nr. 5 og Jan S. Berglund knep sjetteplassen i klasse Mester

Høstcupen 2020 – klasse 1

I klasse 1 ble vinneren Birk Sæther Rostad som har hatt største ratingutvikling på Lichess av alle våre deltakere i høst! Vi hadde til sammen 88 deltakere i Høstcupen som til sammen hadde 274 starter i turneringene våre. Birk vant altså klasse 1 og får et gavekort på 250 kroner hos Sjakkbutikken. Paul Volden ble nr. 2 og Bjørn Marienborg Strøm ble nr. 3 i denne klassen. OL-koppene i denne klassen går til Bjørn Marienborg Strøm og til Thorir B. Hrafnkelsson da en spiller ikke kan vinne mer enn en premie i Høstcupen. Det vil si at Paul Volden vinner noe annet og større i klasse 2…

Høstcupen 2020 – Klasse 2

Paul Volden vant klasse 2 og får gavekort på bok pålydende 250 kr. Bjørn Marienborg Strøm ble nr. 2 i klasse 2 og Morten Johnsen ble nr. 3. De to OL-kopp vinnerne i denne klassen er – for å unngå at noen for doble premier – Morten Johnsen og Andreas Lorange. Vi gratulerer!

Høstcupen 2020 – klasse 3

Ken Moe Carstens vant klasse 3, Herman Jakob Haugaa ble nr. 2 i denne klassen og Øystein Rostad ble nr. 3. Her er det altså Ken Moe Carstens som vinner et gavekort på 250 kr, Øystein Rostad og Henrik Marienborg Strøm vinner begge en OL-kopp! Henrik tok fjerdeplass i klassen, Andre Rann tok femteplass og Maria Sæther tok sjetteplass.

Høstcupen 2020 – klasse 4

Klasse 4 ble vunnet av Hermann Jakob Haugaa som vinner en bok til 250 kr via et gavekort hos Sjakkbutikken. OL-koppene i denne klassen går til Geirr Alen Rasmussen og Sanne Ekroll Valla. I klassen ble Øystein Rostad nr. 2, Maria Sæther ble nr. 3 og Geir ble nr.4 – mens Sanne ble nr. 5.

Høstcupen 2020 – klasse 5

I klasse 5 har vi gleden av å gi Maria Sæther Rostad bokpremien med et gavekort på kr 250 hos Sjakkbutikken. Rune Hammari og Jan Willy Berg får begge OL-kopp forutsatt at de dukker opp i våre lokaler innen alle kopper er borte en gang for alle og krever sin rett hos vår leder Jan S. Berglund.

Aftermath – en fin turnering!

Hvis det er opp til meg er Lichessturneringene kommet for å bli – dette er nemlig en knallsuksess selv om Håvard, Sven og Jan S. har litt jobb å gjøre. Håvard ved å sette opp turneringene og ikke minst ved å spille og være trekkplaster, Sven ved å skrive og Jan S. ved å lage vidunderlige tabeller og holde regnskap. I år var det altså 12 turneringer å velge mellom og 6 turneringer telte med i sammendraget. Dette er fint. Det var 88 deltakere og 274 turneringsstarter. Så over nyttår kommer vi tilbake med nye muligheter og nye turneringer! Det er for øvrig premieutdeling på klubben torsdag 17/12-2020 – du dit!