2015! Et mellomår, eller et fantastisk år for Tromsø Sjakklubb?

Aldri før har Tromsø Sjakklubb hatt så mange som 109 registrerte sjakkspillere i klubben!
Aldri før har vi spilt eliteserie to år på rad.
Aldri før har vi hatt en slik armada av unge talenter som stormer de norske landslagene i aldersbestemte klasser.
Aldri før har vi hatt så mange unge spillere på topp av listene i de aldersbestemte klassene.
Aldri før har vi hatt en slik tilstrømning av voksne interesserte klubbspillere.
Aldri før har vi hatt et slikt godt utgangspunkt for det neste året!!

Denne uka er finale-uka i året 2015 i sjakklubben, og det er fire ting jeg som klubbleder ber deg bidra med i løpet av denne uka:

 

Tirsdag 15.12
Klikk deg inn på alle de sjakkspaltene i Nordlys du ikke allerede har vært på! Dette er et viktig utstillingsvindu for sjakklivet i Tromsø. Her skriver Thomas Robertsen hver uke flotte artikler om sjakk som angår klubben. Mange av våre unge talenter har fått spalteplass her. For avisen betyr antall besøk på sidene noe når hva som skal stå i avisen i 2016 skal planlegges! Bidra med dine klikk! http://www.nordlys.no/sjakk

Thomas er forøvrig også skribent i verdens beste sjakkmagasin på nett: Chessbase.com.
Link: http://en.chessbase.com/post/troms-2014-one-year-later

 

Onsdag 16.12
Garasjedugnad hos Lena! TSKU-leder Lena har garasjen full av utstyr som tilhører TSKU og TSK. Skal Lena får bilen sin i ly når vi snøstormene setter inn for fullt må vi få ut en del av dette. Machlik-familien har stilt to-tre-fire kvadratmeter av sin garasje til rådighet for en del av utstyret, men om vi skal slippe å betale dyr lager-leie trenger vi at flere gir bort en kvadratmeter elelr to. Hvem har plass til å huse noen esker med sjakkutstyr/bøker/premier, eller en stabel med bord (120×80) – og hvem kan være med bil i Alveveien 224 klokken 18:00? ALLE monner drar, en kvadratmeter her og en kvadratmeter der …!

 

Torsdag 17.12
Avslutning i Sjakklubb med pepperkaker, gløgg, sjakkspilling og et gjensidig klapp på skuldrene for at Tromsø har hatt et rekordår på mange måter! Vi står foran et 2016 med landsturnering og spennende nye muligheter. La oss møtes og ønske hverandre et godt nytt sjakk-år! Ser jeg deg?

 

Fredag 18.12
Er du ikke allerede fast gjest på Sjakkfantomets blogg – bli det! Klikk deg inn og les innleggene han har skrevet den siste tiden. Når det gjelder oppdateringer, analyser av sjakkpartier, og ikke minst oppfølging når Magnus spiller – ingen over, ingen ved siden av! Vi har grunn til å være stolte av dette her i Tromsø – vis det!  Og Legg gjerne igjen en hilsen til verden eneste Sjakkfantomet! 🙂
Link: Sjakkfantomet  http://sjakkfantomet.blogg.no/

Satser på at jeg treffer veldig mange av dere onsdag og torsdag, og gir ikke fra meg et God Jul ennå!