Jubileumsmiddagen fredag 12. januar!

Illustrasjonsfoto av en Festmiddag – husk pent antrekk og godt humør!
Foto: Anniken Vestby

 

Jubileumsdagen 12. januar ser slik ut:

Kl. 08:30 – 10:00: Felles frokost inkl. kaffe og kake
Kl. 10:00 – 13:30: Runde 1-3 hurtigsjakkturneringen.
Kl. 11:00 Ordfører Kristin Røymo kommer og gratulerer oss
Generalsekretær Geir Nesheim  bringer hilsninger fra Norges Sjakkforbund!

Mulighet for 0,5 x 3 avspass i  runde 1, 2 og 3!

Kl. 13:30 – 14:00: Kaffe og kaker og taler og hygge.
Kl. 14:00 – 17:00: Runde 4-6 hurtigsjakkturneringen
Kl. 19:00: Festmiddag i anledning 100-årsdagen.

 

Program for festmiddagen i anledning 100-årsdagen:

Meny Festmiddag:

Forrett: Kremet tørrfisk
Hovedrett: Oksekjake
Dessert: Tiramisù

Pent antrekk & passende drikke fås kjøpt på stedet

Jeg spiller ballen over til kveldens Toastmaster – hva synes du om menyen Jan S?

“Når man fyller hundre år skal det selvsagt slås på stortromma – og det skal være litt eksepsjonelt det hele!

En festmiddag med et slikt bakteppe betyr definitivt å spise noe spennende man vanligvis ikke har på menyen, og kanskje ikke smakt noen gang før. Når jeg ser på hva som serveres er jeg rimelig sikker på at det ikke finnes en eneste person på denne spesielle kvelden som har smakt på nettopp kveldens komposisjon – en tre retters meny med Kremet tørrfisk, Oksekjake og Tiramisù til dessert.  Dette ser ut til å være diktet med italiensk inspirasjon!

Kremet tørrfisk skal være en italiensk smaksopplevelse det norsk tørrfisk kokes i melk, kjøres i stavmikser med hvitløk og persille! Og det er selvsagt bare en av mange oppskrifter. Nam-nam. Hvilken variant vi får – ja se det vit kun de 64 som har meldt seg på få vite!

Her skjerpes appetitten!

Oksekjaker til hovedrett. Aldri smakt, og her gledes det skikkelig!! Vi snakker her mat som skal lages i 4-5 timer!! Lang tid på svak varme, og min egen erfaring forteller meg slik mat alltid smaker nydelig. Hvis jeg skal tro de som har smakt oksekjaker før er dette ekstra nydelig! Kan knapt vente til å sette tennene i dette! Må vente til fredagskveld – dog 😊

Tiramisù er nok en italiensk rett som er blitt populær i tusener av varianter verden over. Typisk er å fremheve de gode smakene av kaffe, kakao, likør og osten mascarpon. Tiramisù betyr for øvrig “trekk meg opp” og skal ha en oppkvikkende effekt. Lover godt for festen utover kvelden. Regner med at det spilles Italiensk på alle brett, og etter desserten vil nok de fleste føle at det er Evans gambit som gjelder!

Bon Appétit! “