Landsturnering i Sandefjord

11. juli 2012
By

Lagbilde Sandefjord

Da er vi allerede begynt på runde 5 i årets Landsturnering.  Som vanlig er det en stor kontingent Tromsø-spillere som kombinerer ferie og sjakk:

Elite: Espen og Benjamin A.

Klasse 1: Øyvind og Jonny

Klasse 2: Håvard

Klasse 3: Geir, Hans-Henry og Kjetil

Klasse 4: Ulf

Kadett: Lasse, Martin, Jon, Edit og Monika

Lilleputt: Endre, Elise, Regine og Helene

Miniputt: Henrik, Håkon, Benjamin H., Tor-Fredrik, Mads, Einar og Harald

Etter 4 runder har alle fått poeng – ikke verst bare det.  Totalt for gruppa er det en score på 46%. Her er det både gode og litt mindre gode prestasjoner….   Best an ligger Øyvind og Geir med 3 poeng hver.

Spillinga foregår i en gymsal på en videregående skole – helt ok lokale.  Analyse- og kaféområdet er det beste som har vært de siste årene. Stort og luftig lokale og en kafé med godt utvalg, inkl. middag. Mellom lokalene er det et grøntområde hvor det er mulig å slappe av eller leke.  Været har vært variabelt med både regn og sol, men det er i alle fall en del varmere enn hjemme.

Spillere og familie er spredt litt rundt omkring i byen – noen på camping, noen på hotell og noen har privat innkvartering. De sprekeste er uten tvil Machlik’ene – de sykla fra Oslo til Sandefjord. I tillegg sykler de til og fra spillelokalet – 2 mil hver dag.  De bor i telt, og da det regna i helga var lokalavisa på besøk på campingen for å finne ut hva telt-turistene gjør i regnskværet. I og med at det kun var et (!) telt på hele campingen, så ble Machlik’ene intervjua og fikk bilde i avisa. Hans, Elise, Lasse, Håvard og Martin bor på samme camping og sykler også fram og tilbake hver dag.

Hilsen Beate Forså

Tromsø Sjakklubb på Facebook