Søndagens turneringer vunnet av Amir, Gunnar og Birk

Håvard Skagseth vant Lichess Cup 2 et par fattige poeng foran Mattias Ugelvik etter en episk fight!

Birk til topps i hurtigsjakken under 1600

Birk Sæther Rostad vant hurtigsjakken for spillere under 1600. Birk er den mest aktive nettsjakkspilleren for tiden og han soper inn vinster i sin klasse. Gledelig nok var det unge Jakob Sælen Høifødt som tok andreplass. Gledelig fordi unge Jakob ikke har vunnet all verden enda og fordi han dermed viser fin fremgang! Jakob vant 5 partier – Way to Go! Øystein Rostad tok tredjeplassen med 11 poeng – et fattig poeng bak Jakob som akkurat klarte å holde stand.

Her er Birks seier i hurtigsjakken kl. 18:00:

Du finner resultater, tabell og partier her

Amir vant Fischersjakken for Håvard og Berglund

Kveldens storturnering sto i Amirs navn! Dette var også en viktig turnering i Lichess Cup der Mikal dannet grunnlaget for sin sluttseier gjennom å bli nr. 2 – mens erkerivalen Mattias Ugelvik ble nr. 5. Turneringen ble spilt i hurtigsjakk og Amir vant på 14 poeng – ett fattig poeng foran Håvard. Sjakknissen aka Jan S. Berglund ble nr. 3 med 9 poeng, Bengt Arne Mikalsen, Tromsøvenn og Altaspiller ble nr. 4, og Mattias Ugelvik tok femteplassen. Anders Aune ble nr. 6, Evsuld Myagmarsuren nr. 7 og Steinarbeider aka Steinar Haugan ble nr. 8. En fin turnering som gikk ganske bra.

Her er resultatene fra Fischersjakken med Amir på topp:

Amir Keadana vant Fischersjakken foran habil motstand!

Gunnar Lund eksploderte og vant Ranglebulleten etter å ha kommet inn etter 20 min

Gunnar Lund gikk Berserk i 16% av partiene sine, men høvlet stort sett ned all motstand allikevel. Han vant hele 17 av sine 19 partier og spilte to remiser – ingen tap! Dermed tok han en suveren seier i Ranglebulleten som også var del av Lichess Cup som annonsert på forhånd. Amir tok de to remisene mot Gunnar og han endte på en finfin tredjeplass. Gunnar Lund tok 63 poeng, Håvard Skagseth på andreplass kom Håvard Skagseth med 50 poeng, mens Amir fikk 42 på tredjeplass. Inge Simonsen tok den sure fjerdeplassen – utenfor pallen denne gang – men Inge fant søndagens store Von Doren Blitz under 2000 hos The Good Knight – vi gratulerer! Nikolai Olsen Wernberg imponerte mest av de unge med sin flotte 5. plass der han blant annet satte treneren sin Håvard Skagseth på plass opptil flere ganger! Nikolai tok 37 poeng og vi la merke til at Evsuld endte på plassen bak med 31 poeng på sin sjetteplass. Anders Aure ble nr. 7 og Rune Persson ble nr. 8. Gledelig! Rune er en gammel TSK-er som hadde sin storhetstid på 80-tallet og som forfrisket på Lichess med et comeback i TSK-antrekket denne kvelden! Far til Inge Simonsen og ihuga sjakkspiller gjennom mange år.

Her er tabellen over Ranglebulleten kl. 22.00:

Dere finner resultater, tabell og partier her

Her er tabellen over Lichess Cup 2 der Håvard Skagseth vant:

Her er en tabell over turneringen i uka som nå kommer:

Her er lenke til egen sak om Lichess Cup 2

Her er Jan S. Berglund sitt mest spennende parti fra Lichess Cup sin Fischersjakk: