Rapport fra Oslo og NMU

26. november 2011
By
 

22 barn og 6 voksne er langt inne i NMU-helga på Mastemyr hotell utenfor Oslo. Fredagen startet grytidlig, og tre grupper kom av gårde med to forskjellige fly i forholdsvis godt vær – ekstremvarsel til tross. Flyturen tok litt lengre tid enn antatt pga sterk motvind, men ingen egentlig risting før vi skulle lande i Oslo. Da ble derimot flere av spillerne temmelig kvalme…..

Kollektivtrafikken i hovedstaden fungerer rimelig greit, så reisen til hotellet var problemfri. Vel ankommet fikk vi utdelt våre 9 rom, og alle fikk en velfortjent strekk før første runde. Likevel var det noen spillere som følte de spilte under evne den første turneringsdagen, på grunn av at de var slitne og ukonsentrerte. Dette er etter vår erfaring ikke uvanlig for Tromsø når vi reiser på tur – reisedag er slitsomdag. Heldigvis har lørdagen blitt bedre for mange, og de fleste er godt fornøyde med resultatene sine. Og innsatsen bør samtlige være svært fornøyde med, de står på og gir seg ikke selv om noen kjemper i motbakke. På grunn av at det er så mange klasser i NMU er det noen som møter temmelig sterk motstand, men alle praktiserer tap og vinn med samme sinn på en utmerket måte!

Klubbsamholdet er et eksempel til etterfølgelse for andre klubber, våre spillere tar fantastisk godt vare på hverandre. De eldre analyserer og forbereder med de yngre, alle oppmuntrer hverandre og heier på hverandre, og alle er inkluderte i det sosiale mellom partiene. Reiselederne er stolte over å ha så flotte unger med seg på tur!

Et fullstendig reisebrev med bilder kommer etter at hele turen er unnagjort.

Vennlig hilsen

Andrei og Lena, med god hjelp fra flere foreldre.

Tags:

Tromsø Sjakklubb på Facebook