Støtt Tromsø Sjakklubb gjennom Grasrotandelen!

16. juni 2017
By

 Støtt Tromsø Sjakklubb gjennom Grasrotandelen – fiks dette før sommerferien!

 

Tipper du hos Norsk Tipping? Bruk Grasrotandelen! Har dere en bestemor, bestefar, onkel, tankte, mamma eller pappa som tipper – få de til å støtte sjakklubben ved å bruke Grasrotandelen! Vi har fått inn nesten 25000 i år på støtte fra Norsk Tipping og disse midlene er viktig for klubbdriften.

I dag har Tromsø Sjakklubb 41 stykker som støtter klubben gjennom Grasrotandelen fra Norsk Tipping. Dette gir klubben meget viktige kroner som er med på å styrke klubbarbeidet og gir oss muligheten til blant annet å se lyst på det å ha en eget klubblokale slik vi har det i dag – i stedet for å leie hos andre. Så bruker du å tippe fotball, lotto eller andre spill hos Norsk Tipping – støtt Tromsø Sjakklubb ved å registrere oss som din Grasrotandel. Husk at Grasrotandelen gjelder for alle Norsk Tippings spill, bortsett fra Flax, Extra og Belago.

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller én forening som du ønsker å støtte – din Grasrotmottaker. Disse pengene vil om du ikke har en Grasrotmottaker gå rett til staten og vi i TSK ønsker at du støtter oss nå når vi har så mye spennende på gang i klubblivet her i Tromsø. Tromsø sjakklubb har så langt i år fått 41 støttespillere på Grasrotandelen og det har generert 24.207 kr så langt i år – fantastisk!

 

Hos Norsk Tipping kan du følge med på hvor mye TSK har fått i støtte i årenes løp.

 

Vi oppfordrer deg til å knytte deg til ordningen allerede i dag, og du gjør det på en av følgende måter:

1. Norsk Tipping Mobilspill.

2. Internett: https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen#search=992885521

3. SMS, send Grasrotandelen 992885521 til 2020

4. Hos Kommisjonær: Skriv ut dette dokumentet og ta med det og ditt spillerkort til en av Norsk Tippings mange kommisjonærer.

Mer informasjon finnes på https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen. Her vil du også kunne følge med på hvor mye Grasrotandelene genererer for de enkelte Grasrotmottakerne.

Takk for at du støtter oss via Grasrotandelen!

 

Strekkode for registrering hos kommisjonær:

32774992885521

Tromsø Sjakklubb på Facebook