Sven med sjakk på tre nettsteder

Sven Wisløff Nilssen skriver så tastaturet går varmt om dagene. Foto: Sjakkfantomet

Vårt styremedlem Sven Wisløff Nilssen skriver mye sjakk om dagen.

Hver helg kan vi lese nye oppdateringer på bloggen: Sjakkfantomet.no Her skriver Sven om mangt og meget, har gode diskusjoner med sine følgere, og bloggen er allerede legendarisk for sin oppfølging av Magnus Carlsens bravader. Bloggen har han drevet i 10 år allerede!

Det siste året har han også herjet på websidene til Tromsø Sjakklubb, hvor frekvensen er 2-3 innlegg per uke. Under NM 2016 skrev han kontinuerlig for NM-bulletinen, og kommenterte partier fra alle rundene. Fram mot NM hadde han også en rekke oppdateringer på NM-bloggen om tidligere NM.   

Takket være Sven har TSK-webben mer en doblet besøkene. De unge kommende stjernene i klubben følges med oppdateringer fra turneringer, og i det siste har han også startet en populær intervjuserie med personer knyttet til TSK-miljøet som svært mange leser og applauderer.  

Som om ikke dette var nok har han nå startet et nytt skriveprosjekt – Sjakkspalta!
Dermed kan du og jeg på nettstedet sjakkspalta.no oppdatere og fordype oss i hva som skjer i sjakkmiljøet, både lokalt, nasjonalt og i verden for øvrig.  Daglig!

Svens karakteristika når han skriver om sjakk er at det er at det nesten alltid ledsages av kommenterte partier. Pedagogisk loser han oss igjennom partiene på en slik måte at vi etter gjennomgangen føler at vi har lært noe nytt.

Tromsø Sjakklubb ønsker Sjakkspalta.no velkommen i sjakkfloraen – og ikke minst lykke til!

Så langt finnes følgende artikler:

7. mai Aronian, Bundesliga og angrepsspillets kunst

6. mai Kramnik og posisjonsspillets gleder

5. mai Bundesliga, Heine Nielsen og et legendarisk parti

4. mai Wei Yi er kinesisk mester i sjakk 2017